Το Ουρολογικό Ινστιτούτο ενισχύεται και επεκτείνεται!

Το Ουρολογικό Ινστιτούτο είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει στην επιστημονική του ομάδα τον δρ Παναγιώτη Μουρμούρη, MD, MSc, PhD, FEBU!

Ο δρ Μουρμούρης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ είναι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κατά την περίοδο της ειδίκευσής του στην Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογική Κλινική. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2014 και τον τίτλο του Fellow of the European Board of Urology την ίδια χρονιά και στην συνέχεια μετέβη στην Κωνσταντινούπολη όπου και εκπαιδεύτηκε στην Ρομποτική Ουρολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Acibadem Maslak Hospital.

Ο δρ Μουρμούρης εξειδικεύεται στις νεοπλασίες του ουροποιητικού, στην αντιμετώπιση των λίθων, και είναι άρτια καταρτισμένος στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και την ρομποτική χειρουργική. Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, δρ Χρήστος Φλιάτουρας καλωσορίζει τον δρ Μουρμούρη στην ομάδα και δηλώνει βέβαιος ότι με τις ικανότητες του και την εμπειρία του θα αποτελέσει μια εξαίρετη προσθήκη που θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το εύρος των παρεχομένων υπηρεσιών.

Διαβάστε Επίσης

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο urologyinstitute.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.