Ρομπότικός Χειρουργός Ουρολόγος

Δρ. Κωνσταντίνος Λεντάρης

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Λεντάρης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002 έως σήμερα εργάζεται ως ουρολόγος στη Σουηδία. Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Ουρολογία το 2008 στο Γενικό Νοσοκομείο του Helsingborg Σουηδίας. Το 2014 -2015 εργάστηκε ως Διευθυντής Ρομποτικής Χειρουργικής στο Γενικό νοσοκομείο Växjö Σουηδίας. Από το 2015 έως σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής Υπεύθυνος του τμήματος Ρομποτικής Ουρολογικής Ογκολογίας. Επίσης διατηρεί την θέση του Υπεύθυνου Εκπαιδευτή Ρομποτικής Χειρουργικής Καρκίνου του Προστάτη στο Skåne Σουηδιας από το 2015. Είναι Εκπαιδευτής Ρομποτικής Χειρουργικής σε πολλά ιδρύματα της Σουηδίας, όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Umeå , το Γενικό Νοσοκομείο Falun, το Γενικό Νοσοκομείο Varberg Σουηδίας, κ.α.

Έχει επιδείξει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο πάνω στην φυσιολογία, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου του προστάτη με πολυάριθμες παραδόσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Lund της Σουηδίας.

Η εργασία του “Surgical outcomes after Open and Minimal Invasive Radical Prostatectomy” τιμήθηκε με την διάκριση Best Oral Session στο 29th Annual EAU Congress.

konstantinos konstantinidis

Δρ. Κωνσταντινίδης

Πάνω από 25 χρόνια δίνουμε λύσεις

Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και υπεύθυνες ιατρικές λύσεις.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο urologyinstitute.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.